Foto: Esben Haakenstad / Aulestad

Drengestua Kafé åpner i mai

Kafeen har fått nye, lokale drivere. De gleder seg til å servere hjemmelaget mat i Aulestads vakre og historiske omgivelser.

Åpent utvalgte dager i mai og hver dag fra 1. juni til 31. august.

I kafeen serveres det blåbærpannekaker, kaker, påsmurte rundstykker, fersk gjærbakst, kaker og is. Deilige og velsmakende frappé og smoothie står også på menyen, i tillegg til egenprodusert sjokolade.

Lokale krefter
Ida Kristiansen og Linda Solbakken hos GoKroppen tar i sommer over driften av Drengestua Kafé på Aulestad. Med seg på laget får de Randi Tofthagen som kommer til å ha hovedansvaret for kafédriften. Fra før driver de GoKroppen med helse- og velvære behandlinger, lager sjokolade i sin egen sjokoladefabrikk (Neveråa Sjokoladefabrikk), og drifter utsalget for sjokolade og gaveartikler i Dikterportalen ved foten av Aulestad.

Museet åpner 1. juni
Aulestad åpner 1. juni og vil ha åpent hver dag ut august. Her kan du titte inn i utvalgte rom i hjemmet til Bjørnstjerne og Karoline Bjørnson, besøke utstillinger og oppleve den vakre hagen og parkanlegget. For barnefamilien vil det være flere spennende aktiviteter!

 

Smoothie på bord

Foto: Linda Solbakken / Aulestad

Åpningstider mai 2021:

1. -  2. mai
8. - 9. mai
13. - 17. mai 
22. - 24. mai
29. - 30. mai

Alle dager kl. 10.00 - 17.00

Åpningstiden 17. mai kan bli utvidet.